Is het volgende herkenbaar voor je??

✘ Het voelt alsof je stilstaat. Er moet iets veranderen, maar wat?
✘ Je vraagt je af of het wel normaal is dat je je nog steeds zo verdrietig voelt…
✘ Je hebt begrepen dat je het moet loslaten, maar hoe?
✘ Anderen staan al lang niet meer stil bij het verlies van jouw dierbare, maar jij wel!
✘ Zijn anderen  je verhaal misschien al beu gehoord? 
✘ Jij hebt nog steeds behoefte om over je overleden dierbare te praten.
✘ En dat is helemaal oké! Uit het oog is toch helemaal niet uit het hart??
✘ Ok, je besluit dat je er écht nood hebt aan een luisterend oor en een paard handvaten.


Rouw is als een vingerafdruk.

Iedereen rouwt op zijn of haar manier, er is geen vast systeem. Rouwen doe je ook niet voor even, het is een levenslang proces zonder einde. Het komt niet goed, maar het wordt wel beter. Samen gaan we op zoek naar een manier om je verlies een volwaardig plekje te geven in je leven, zodat je verder kan met je leven en stilletje ook weer durft te gaan genieten.

Vormen van rouwbegeleiding

Coaching met paarden: Paarden werkend helend. Het zijn bijzondere dieren en daarbij heel gevoelig. Ze leven samen in rust en harmonie en geven dit met veel liefde aan jou door.

Wandelende coaching: Een stevige wandeling doorbreekt de routine van de dag. Zo kan je eventjes je hoofd leeg maken en de batterijen weer opladen. Het helpt om de mist in je hoofd op te klaren en na afloop ben je meer ontspannen.

Creatieve coaching: Het op papier zetten van je gevoelens werkt helend. Daarbij is het fijn om een tastbare herinnering te creëren om het verlies een volwaardig plekje in je leven te geven.


Boek nu je eerste sessie…

Want je hoeft het niet alleen te doen…

Rouwbegeleiding – 65€

✓ Een eerste sessie duurt gemiddeld 60 minuten
✓ Jij kiest welke vorm van coaching jou het meeste ligt
✓ Inclusief een tas thee of koffie om achteraf op te warmen

“Tijdens de eerste sessie mocht ik ervaren hoe paard en mens zoveel tegen elkaar vertellen zonder woorden. Ik liet me leiden door de paarden en de natuur en kwam tot een aantal mooie inzichten. Het was voor mij een heerlijk me-time moment, iets wat ik al een tijdje niet meer had gehad. We zetten onszelf eigenlijk zo vaak aan de kant als we verdrietig zijn om een ander. Deze sessie was echt een kadootje voor mezelf!” – Ingrid


Praktische info.

De sessies gaan steeds door bij mij op locatie te Haasdonk.

SB Horsemanship
Bankstraat 29
9120 Haasdonk

Blijvende veranderingen doorvoeren in je leven, dat vraagt tijd. Dat had je ongetwijfeld zelf al opgemerkt. Daarom werk ik enkel met trajecten op maat. Gemiddeld duurt een traject tussen de vijf en tien sessies. Je komt dan met een regelmatige frequentie over een vooraf afgesproken periode.

Een sessie duurt 60 minuten, rekening houden met een uitloop van 15 minuten en gaat doorgaans buiten door. Voorzie dus passende kledij en (veilige) schoenen die vuil mogen worden. Kies je voor de creatieve coaching, dan zitten we uiteraard binnen in een huiselijke sfeer.

Wanneer de paarden worden in gezet, dan wordt er steeds naast de paarden gewerkt. Er wordt niet op de paarden gereden.


Neem contact op met Sylvie. Vermeld in het onderwerp eerste sessie rouwbegeleiding. Geef in je berichtje ook aan welke vorm van coaching je verkiest.