Weer genieten van het leven?
Paarden kunnen je daarbij helpen!

Ben je iemand dierbaar verloren? Is er de afgelopen tijd veel veranderd in je leven? Geraak je niet uit die wirwar van emoties? Weet je met jezelf geen blijf? Zit je in een serieuze dip? Wil je zó graag rust in je hoofd?

Dan kan ik je helpen!

Ik ben Sylvie en ergens in dit leven verloor ik mezelf.

Mijn vader overleed onverwachts toen ik 20 was en in de jaren die daarop volgende leek het alsof we de ene na de andere begrafenis aan het regelen waren. Mijn leven stond in teken van verlies. Te midden van het verdriet, de woede, de angst en toch ook wel de eenzaamheid verloor ik mezelf. Het heeft best even geduurd voor ik mezelf terug vond, of herontdekt heb, of hoe je het ook wil noemen.

Mijn leven is zo veel mooier sindsdien!

En…

Als ik dit kan, dan kan jij dit ook. Daar wil ik je graag bij helpen, dus…

 

Als het volgende herkenbaar voor je is,
dan ben je bij mij aan het juiste adres!

  • Het voelt alsof je leven op z’n kop staat. Er moet iets veranderen, maar wat?
  • Je zou wel eens willen weten of hetgeen je voelt wel normaal is…
  • Je weet dat je aan jezelf moet werken, maar hoe? Je weet niet goed wat er nu juist speelt en kan wel wat hulp gebruiken om te kijken wat er scheelt.
  • Je bent vaak moe, je hoofd is vol en je emmertje loop geregeld over terwijl je probeert om alle ballen in de lucht te houden.
  • Wat zou een ander over mij denken?
  • Oké, als je eerlijk in de spiegel kijkt, dan kan je wel wat veranderen. Maar dat is stiekem best eng!
  • Maar je wilt je écht wel gelukkig voelen, maar hoe voelt dat ook al weer? Waar word je eigenlijk blij van?
  • Ok, je besluit dat je er écht voor wil gaan en bent gemotiveerd om er werk van te maken!

 

Paarden brengen je snel bij de essentie,
hier en nu!

Hoe dat komt? Paarden zijn bijzonder gevoelige wezens die heel dicht bij de natuur staan. Het zijn kuddedieren die in harmonie met elkaar samen leven. Ze zijn niet bezig met oordelen, ze leven in het hier en nu. Actie betekent reactie en ze spiegelen moeiteloos gedrag. Het werken met paarden zorgt dus voor snelle inzichten zodat je je eigen denken en doen kan aanpassen.

 

Boek nu je eerste sessie!

Kom ervaren wat de paarden je te vertellen hebben!

Eerste sessie – 45€

* Normaal 85,00€
* Deze eerste sessie duurt gemiddeld 60 minuten
* Jij bepaalt het thema waarmee we aan de slag gaan
* Inclusief een drankje en wat lekkers
* Inclusief opdrachten en tools om zelf aan de slag te gaan

“De eerste sessie vond ik best wel spannend, maar heel verrijkend! Ondanks dat ik zelf veel met paarden werk, was ik verrast over hoe ze echt een deel van mij ‘bloot legden’. Hoe ik op bepaalde dingen ‘botste’ bij een heel simpele opdracht, waarop ik in het dagelijks leven ook altijd bots. Heel confronterend enerzijds, maar ontzettend leerrijk anderzijds! Al bij al was het een heel fijne ervaring!” – Esther

 

Eerste sessie boeken

Rise & Shine

Blijvende veranderingen doorvoeren in je leven, dat vraagt tijd. Daarom werk ik in principe enkel met trajecten op maat. Gemiddeld duurt een traject tussen de vijf en tien sessies. Een vervolg sessie duurt 60 tot 90 minuten en kost 85,00€ per sessie.

EERSTE SESSIE BOEKEN

 

Praktische informatie

De sessies gaan steeds door bij mij op locatie te Haasdonk.

SB Horsemanship
Bankstraat 29
9120 Haasdonk

Een sessie duurt 1,5 à 2 uur met een regelmatige frequentie over een vooraf afgesproken periode. De sessies gaan doorgaans buiten door, voorzie dus passende kledij en (veilige) schoenen die vuil mogen worden.

Er wordt steeds naast de paarden gewerkt, er wordt niet op de paarden gereden.