Algemene gegevens

Bedrijfsnaam: BROOS coaching is een onderdeel van SB Horsemanship
Zaakvoerder: Sylvie Broos
GSM: 0032 486 180 666
Regio: Waasland – Beveren

Locatie: Bankstraat 29, 9120 Haasdonk
BTW nr: BE 0841.721.557


Algemene voorwaarden

Bij het boeken van diensten en/of deelnemen aan activiteiten georganiseerd door BROOS coaching, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Deze kan je hier nalezen.


Privacyverklaring

BROOS coaching neemt de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. De privacyverklaring kan je hier nalezen.


Disclaimer

BROOS coaching besteedt uiterste zorg bij de samenstelling van deze website. De gebruiker van is verantwoordelijk voor keuzes die hij maakt op grond van de informatie op de website alsmede voor het gebruik van die informatie. De gebruiker kan aan de informatie op de website geen rechten ontlenen. SB Horsemanship aanvaardt in geen geval aansprakelijkheid voor de gevolgen van gebruik van informatie van deze website.

Deze website dient ter algemene informatievoorziening en kan, zonder voorafgaande toestemming of aankondiging, gewijzigd worden. De inhoud van deze website, waaronder onder meer begrepen teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen en logo’s zijn beschermd door het auteursrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemmen van BROOS coaching.